Blivande restaurangägare – vi underlättar för dig som vill ta steget och äga din egen restaurang. Genom våra flexibla lösningar för restaurangcontainer ges nu möjligheten att starta och driva en restaurang med ditt egna koncept.

 

Vilken typ av restaurang vill du bedriva?

Vi bygger en komplett Restaurang utefter dina önskemål och krav. Sidorna/väggarna på Restaurangen regleras med hydraulik som du styr med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen. Kortsidan på restaurangen fungerar som beställningsdisk med dina menyer på insidan av containerns befintliga dörrar. Långsidans väggar som du har möjlighet att fälla ned fungerar som serveringsyta för dina gäster. Vilket medför möjlighet till servering oavsett markförhållanden utanför restaurangen. Taket på Restaurangcontainern kan även användas som serveringsyta för dina gäster. Bra utsikt och väcker garanterat intresse till er restaurang.


Varje enskild Restaurangcontainer är anpassad så att du på ett effektivt, hygieniskt, ergonomiskt och lönsamt sätt skall kunna betjäna dina gäster på bästa sätt. Köksinredningen kan du själv vara med och utforma, beroende vilken mat ni skall tillaga.


Är du intresserad av mer information?

Kontakta oss på Svenska Containerhus.